contact@danicode.com 0745 54 26 26
Noutati eGestiune
Discount 100% din abonamentul eGestiune pe un an, pentru fiecare client nou adus!
23 October 2016
0

Adu un client nou pentru eGestiune si beneficiezi de discount 100% la plata abonamentului pe un an de zile*! Atentie, oferta se poate cumula! De exemplu, daca aduci 5 clienti, beneficiezi 5 ani de discount 100% din plata abonamentului! Fiecare client inseamna un an in plus de discount 100% la plata abonamentului!

Si daca nu era suficient, va mai dam un motiv! Daca clientul pentru eGestiune adus, este furnizorul sau clientul dvs., va implementam transferul electronic al facturilor gratuit! Astfel veti castiga timp, sau mai multe vanzari. Daca ii sunteti furnizor, va dori sa cumpere mai mult de la dvs., fiindca nu va mai pierde timp cu introducerea facturilor, iar daca ii sunteti client, veti castiga timpul pierdut pe introducerea facturilor.

Oferta este valabilă pentru clienții actuali, dar și pentru cei noi, în limita timpului disponibil pentru implementări.

Mai multe detalii despre aplicația eGestiune, puteți găsi accesând adresa http://shop.danicode.com/produs/egestiune-aplicatia-ta-de-gestiune/

* Pentru un abonament nou adus, se face discount 100% din abonamentul unei gestiuni. Perioada de discount se acorda pe timp de un an, dar atat timp cat clientul nou isi plateste abonamentul, iar valoarea acestuia este minim de aceasi valoare ca cel discountat.

Campania s-a incheiat. Contactati-ne pentru orice nelamurire!