contact@danicode.com 0745 54 26 26

Recomandari clienti

Eficienta maxima – Nicoleta P.

Dupa expunerea muncii mele zilnice, care dura 4-5 ore pe zi, a venit cu solutia software care acum imi rezolva munca in 2 minute. Restul vorbelor sunt de prisos.

Recomandare din suflet – Adrian D.

Dupa o cautare pe net, pentru dezvoltare de software, am gasit acest tanar dezvoltator, l-am sunat , am stabilit o intalnire cu el, foarte amabil la telefon, in discutia preliminara. Intalnirea a decurs foarte bine, fiind o persoana care mi-a inteles rapid nevoile si mi-a raspuns la intrebari foarte frumos si direct la tinta, chiar daca nu am stiut sa folosesc un limbaj adecvat domeniului programarii software.
Amabil, foarte rabdator, destept, extrage foarte bine informatia de care are nevoie, cand incepi sa-i explici ce-ai vrea sa contina programul si nu stii cum sa pui problema.
Apreciez timpii de dezvoltare, avand in vedere dificultatea si complexitatea a ceea ce am comandat.
Promt la actualizari, nu te lasa la nevoie!
Recomand cu drag celor care doresc comandarea unui soft personalizat si increderea deplina ca, multumirea de care aveti nevoie in rezolvarea problemelor si dezvoltarea software comandata, va fi maxim satisfacuta!

Un programator excelent! – Farm. Pr. Luana Grigoras – Presedinte Colegiul Farmacistilor Bacau

 Un ajutor de nadejde pentru noi farmacistii, care a trebuit sa invatam din mers gestiunea cantitativ valorica. Programul lui de gestiune pentru farmacii este accesibil, flexibil si destept. Un ajutor nesperat pentru farmacisti. Un om cu un munte de rabdare si calm, in lumea medicala atit de haotica.